projekty / probíhající - Sdružení Krajina - občanská organizace pro ochranu přírody

projekty / probíhající

Zvětšit

Regionální luční směs Žďárské vrchy III

Již třetím rokem pokračujeme v realizaci projektu Regionální luční směs Žďárské vrchy. Cílem projektu je vytvořit dostupnou regionální směs pro zatravňování pozemků druhy původními ve Žďárských vrších. Složení travní směsi je konzultováno s firmou Agrostis trávníky, s.r.o., AOPK ČR - RP Správa CHKO Žďárské vrchy.

Zvětšit

ThinkGreenService - Nové stromy do krajiny

Společný program General Logistics Systems Czech republic s.r.o  (GLS) a Sdružení Krajina, jehož cílem je zmírnit negativní dopady dopravy na životní prostředí výsadbou stromů ve volné krajině.

Čištění tůní Nové Město na Moravě

Program zapojování veřejnosti do ochrany přírody a krajiny

Předmět: Dlouhodobý program Sdružení Krajina, který se prolíná s dalšími zde uvedenými projekty. Cílem programu je vtáhnout veřejnost do praktických činností ve prospěch ochrany přírody a krajiny. V rámci tohoto programu spolupracujeme s dalšími neziskovými organizacemei.
Místo: kraj Vysočina

Přečíst celý článek >>

ZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitKtraj VysočinaPardubický krajZvětšitNadace VIANadace VeronicaStátní fond životního prostředí