pro média - Sdružení Krajina - občanská organizace pro ochranu přírody

pro média

27. 2. 2018

Místo pro nové stromy

Stejně jako každý rok i letos se Sdružení Krajina chystá na podzim vysadit nějakou tu alej či remíz pro zpestření naší krajiny.  Víte o místě, kde by se vám taková výsadba líbila? Dejte nám vědět!

23. 10. 2017

Černobílý spolubál

Již čtvrtý ročník tradičně netradičního Spolubálu se uskuteční v sobotu 11. listopadu od 19:30 v kulturním domě v Novém Městě na Moravě, tentokrát v černobílém stylu.

23. 10. 2017

Výsadba remízu v Polničce

Sdružení Krajina a občanské sdružení Krákorka vás srdečně zve do Polničky u Žďáru nad Sázavou na tradiční podzimní sázení stromů. To se uskuteční v sobotu 28.10.2017 od 9:30.

7. 8. 2017

Rozmarné léto? Podmáčené louky se radují!

Z letošního propršeného léta může být leckterý milovník horkých dnů lehce rozmrzelý, příroda to ale vidí jinak. Sucho již delší dobu trápí celou Českou republiku a ani chráněné vlhké louky Žďárských vrchů nezůstaly tohoto trendu ušetřeny. Zůstanou podmáčené louky podmáčené i v dalších letech? Budou se z jejich rozkvetlé krásy kochat také příští generace? Co se stane, jestliže vyschnou? To jsou otázky, které si posledních pár let pokládají pracovníci Sdružení Krajina.

14. 6. 2017

LIDÉ PRO PŘÍRODU

Od středy 21. 6. do čtvrtka 31. 8. 2017 bude v prostorách Inventoria Muzea nové generace ve Žďáře nad Sázavou k vidění netradiční výstava LIDÉ PRO PŘÍRODU, zaměřená na občanskou ochranu přírody v podání Sdružení Krajina, jeho členů, příznivců a spolupracovníků.

11. 5. 2017

Sdružení Krajina slaví 20 let!

V sobotu 27. května oslaví Sdružení Krajina dvacáté výročí zahájení své činnosti. Oslava, na které si připomeneme, co jsme za těchto dlouhých a mnohdy náročných 20 let stihli na poli praktické ochrany přírody, se uskuteční v kulturním domě v Jiříkovicích.

Starší články: <<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  >>

ZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitKtraj VysočinaPardubický krajZvětšitNadace VIANadace VeronicaStátní fond životního prostředí