Přátelské pracovní setkání v sadu na Vříšti

Zvětšit

Máme tu pro Vás další lákavou nabídku, tentokrát z trošku jiného soudku... po dvou vycházkách (na Křižánky a Chotáry) - vám nabízíme Přátelské pracovní setkání v sadu na Vříšti. Jedná se o druhý ročník akce. Vloni jsme likvidovali popadané dřevo a budovali haltýř... letos budeme kosit (i kosami), shrabovat trávu, věšet ptačí budky, příp. další drobné radostné činnosti :-).

Setkáme se  v pátek 26. června 2020 cca od 17 hodin přímo v sadu. Na ty, kdo se obávají, že netrefí nebo jejich auto nezvládne hůře sjízdnou cestu, počíháme v 17 hodin u autobusové zastávky Líšná - u hájenky a do sadu je vyvezeme. V pátek započneme práce, ale těšíme se, že to bude také hlavně o setkání se, povídání, posezení, opékání buřtů a večerní pozorování hvězd. V sobotu začneme za ranní rosy brousit kosy a zkoušet starý způsob sečení. Trávu shrabeme, vytaháme z louky a pokud bude čas, můžeme se i někde projít po okolí. Rozejdeme se někdy v sobotu odpoledne... jak kdo bude chtít :-).

Budeme rádi pokud se nám ozvete a potvrdíte svoji účast, ať víme kolik se nás asi tak sejde. V případě dotazů pište na coufalova@sdruzenikrajina.cz či volejte na telefon 606 547 162, taktéž mě, Darině Coufalové... :-)

Všechny Vás srdečně zveme a těšíme se na setkání.

ZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitKtraj VysočinaPardubický krajZvětšitNadace VIANadace VeronicaStátní fond životního prostředíZvětšit