ThinkGreen Service - Nové stromy do krajiny - projekty / probíhající - Sdružení Krajina - občanská organizace pro ochranu přírody

ThinkGreen Service - Nové stromy do krajiny

Zvětšit

Společný program General Logistics Systems Czech republic s.r.o  (GLS) a Sdružení Krajina, jehož cílem je zmírnit negativní dopady dopravy na životní prostředí výsadbou stromů ve volné krajině.

General Logistics Systems Czech republic s.r.o  (GLS) je přední evropská společnost specializující se na přepravu balíků, která aktivně prosazuje principy udržitelného rozvoje.

Jedním z opatření ke zmírnění negativních dopadů dopravy na životní prostředí je od 1.dubna 2013 nová služba "ThinkGreen Service", která umožní zákazníkům GLS participovat na ekologických aktivitách GLS - více na www.gls-czech.com/green

Výnos z poplatku za tuto službu bude prostřednictvím Sdružení Krajina využit výhradě na výsadby nových stromů ve volné krajině. GLS nabízí svým klientům možnost transparentním způsobem přispět k realizaci výsadeb, Sdružení Krajina nabízí síť spolupracujících neziskových organizací nejen v kraji Vysočina, které se o výsadby stromů v krajně postarají. Pokud se nová služba a spolupráce GLS a Sdružení Krajina "rozjede" podle očekávání, začnou díky tomu v české krajině zanedlouho přibývat další stromy a stromořadí.

Informace k možnosti čerpat prostředky získané prostřednictvím služby ThinkGreen Service společnosti GLS budou zveřejněny na www.stopavkrajine.cz.

ZvětšitZvětšitZvětšit