pro média - Sdružení Krajina - občanská organizace pro ochranu přírody

pro média

0. 0. 0

Nekupujte pozemek na Měsíci, kupte louku na Vysočině!

Pod tímto heslem pokračuje Sdružení Krajina z Počítek ve veřejné sbírce Stopa v krajině. Výtěžek sbírky je určen na ruční kosení podmáčených luk na Vysočině. Patronát nad sbírkou tak převzal například Arnošt Goldflam, Jan Sokol, Václav Cílek, Naďa Urbánková, Zdeněk Bryčkovský a další. Stopa v krajině ale není jen veřejná sbírka. Pod touto značkou se snažíne zapojovat veřejnost do praktické ochrany přírody i jinak než finančním příspěvkem. Spolupracujeme z řadou neziskových organizací v celém kraji Vysočina.

0. 0. 0

Stopa v krajině je v krajině vidět.

Projekt Stopa v krajině za dobu své tříleté existence přinesl 88 akcí pro veřejnost v přírodě, kterých se zůčastnilo 3297 osob a odpracovalo 13684 hodin dobrovolné práce ve prospěch přírody a krajiny. Stejnojmená veřejná sbírka vynesla za uplynulé tři roky částku 129410,- Kč. Tato částka byla využita na péči o podmáčené louky na Vysočině.

Starší články: <<  1 2 3 4 5 6 7 8

ZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitKtraj VysočinaPardubický krajZvětšitNadace VIANadace VeronicaStátní fond životního prostředíZvětšit