pro média - Sdružení Krajina - občanská organizace pro ochranu přírody

pro média

1. 12. 2015

Rozbalte si pod stromečkem podmáčenou louku.

Nepište Ježíškovi, ale pošlete email do Sdružení Krajina. Místo nových ponožek vám nadělíme podmáčenou louku.

3. 11. 2015

Stříhání oveček přímo na pastvině

V neděli 15.11.2015 od 14:00 se na pastvině v Počítkách u Žďáru nad Sázavou uskuteční podzimní stříhání oveček. Sdružení Krajina zve všechny děti i dospělé a tuto velkolepou podívanou.

3. 11. 2015

Na Krajském úřadě zaostříme na KRAJINU

Sdružení Krajina zve všechny na nevšední putovní výstavu o praktické ochraně přírody s názvem Zaostřeno na KRAJINU, která bude k vidění od pondělí 9.11. na Krajském úřadě Kraje Vysočina v Jihlavě.

13. 10. 2015

Plesovou sezónu roztančí kloboukový bál

Již třetí ročník Spolubálu se uskuteční 14. listopadu od 19:30 v kulturním domě v Novém Městě na Moravě, tentokrát ve stylu honosných i skromných klobouků, huček a jiných pokrývek hlavy.

13. 10. 2015

A je to za námi

S radostí všem oznamujeme, že i letošní sezónu jsme zvládli a v pátek 9. října jsem úspěšně ukončili práce na loukách. Od začátku června jsme pokosili 170 ha podmáčených luk.

12. 10. 2015

U Studnic vyrostou nové stromy

Sdružení Krajina zve všechny na již tradiční podzimní sázení stromů. Tentokrát vysázíme alej podél turistické trasy vedoucí ze Studnic směrem k Pohledecké skále. Sraz všech dobrovolníků je v sobotu 7. listopadu v 9:00 v Počítkách před sídlem Sdružení Krajina nebo v 9:30 přímo na Studnicích u stožárů. Přijďte si s námi vysadit strom!

Starší články: <<  1 2 3 4 5 6  >>

ZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitKtraj VysočinaPardubický krajZvětšitNadace VIANadace VeronicaStátní fond životního prostředíZvětšitZvětšit